Актуализиран е програмният продукт за обхващане на данни от декларация обр. № 1, обр. №3, обр. № 6

Актуализиран е програмният продукт за обхващане на данни от декларация обр. № 1, обр. №3, обр. № 6

В рубриката "Програмни продукти" на НАП е публикувана нова версия на програмния продукти за обхващане на данни от декларация образец № 1, образец №3, образец № 6 и генериране на данни за плащания от осигурителните каси.

Обновената версия е съобразена с променения размер на минималната работна заплата от 1 юли. От приходната агенция препоръчват на използващите предходната версия на програмния продукт да инсталират новата версия 7.06. Ръководството за инсталация, както и ръководство за използване могат да бъдат намерени в  Програмни продукти » Декларация образец № 1, образец №3, образец № 6 заедно с инсталационния файл.

В случай на проблем с инсталацията на продукта съобщение ще информира потребителите за възникналата грешка, след което трябва да бъде потърсено съдействие от служител на НАП, с чиято помощ да бъде отстранена тя. Освен това от Агенцията по приходите съветват за успешно инсталиране на програмата операционната система да е обновена с най-новите подобрения от Интернет страницата на Microsoft. Също така системата трябва да е настроена за работа с кирилица. 

От НАП допълват още, че при евентуални проблеми по време на работа с приложението също е добре да се съобщи в агенцията своевременно за възникналите затруднения, за да се подобри и усъвършенства продукта.

Последна актуална версия можете да изтеглите от тук


Източник: НАП