индекс на цените на производител

Индексът на цените на производител (PPI) в еврозоната се е понижил през май за пети пореден месец

Спад на производствените цени в еврозоната и в ЕС за пети пореден месец от началото на годината сочат данните на Евростат.  Индексът на цените на производител (PPI) в еврозоната се е...