ERP Bulgaria Ltd

Вие сте тук

ERP Bulgaria - Profile

ERP.BG е една от първите компании в България, специализирали се в разработката, внедряването и поддръжката на софтуерни системи за управление на бизнеса. Компанията е създател на една от първите български ERP (Enterprise Resource Planning) системи EnterpriseOne, която се използва от водещи предприятия от различни икономически сектори.

ERP.BG има специфичен опит и завършени проекти в сегментите търговия на едро и дребно, печатарска индустрия, козметична и хранително – вкусова промишленост, текстил, транспортна дейност, строителство, строителни материали, финансово-счетоводно консултиране и др.

Днес EnterpriseOne се налага сред най-иновативните такива решения и е първото у нас, изцяло оптимизирано за работа през мобилни устройства.

ERP.BG e член на Българската асоциация на софтуерните компании и партньор с националния клуб по предприемачество Start It Smart, който подкрепя млади екипи в опита им да стартират бизнес. Компанията развива разнообразни дейности в подкрепа на благотворителни каузи. Сред тях основен фокус заема мащабната й стратегия за сътрудничество с образователните институции и научните организации в България.