VivusBg

Вие сте тук

Vivus.bg - Profile

Vivus.bg е част от финансова група 4finance, оперираща на територията на 16 държави в Европа, Азия, Северна Америка и Южна Америка. Групата е създадена през 2008 година и за времето до днес се е превърнала в една от водещите компании на пазара на онлайн кредитирането. Благодарение на непрекъснатото развитие на продуктите и услугите, предлагани от групата, вече има раздадени над 7 млрд. евро на клиенти под формата на бързи заеми, кредити на вноски и кредитни линии.

С цел развитие и навлизане на нов пазар в края на 2013 година 4finance стартира продукта Vivus.bg на територията на България. Възползвайки се от знанията на групата, Vivus.bg успява бързо да се превърне в един от водещите брандове, предлагащи бързи кредити до заплата на територията на страната ни. Пълната прозрачност на условията, отговорното и коректно отношение към клиентите и достъпността на продукта са основните фактори, стоящи зад възприемането на компанията като надеждна и разпознаваема на пазара на бързи кредити.

Vivus.bg е част от Асоциацията за отговорно небанково кредитиране, която се грижи за коректността, сигурността и прозрачността на условията, предоставяни на потребителите на бързи кредити. Vivus.bg е част от тази асоциация, именно защото компанията вярва, че условията за ползването на кредити трябва да са ясни и разбираеми, не трябва да има скрити такси и клиентът винаги трябва да знае какво дължи и кога трябва да го плати.

Целият процес по кандидатстване от страна на клиентите е максимално улеснен и опростен, като всичко се случва на страницата на компанията: https://www.vivus.bg/. Екипът на Vivus.bg е винаги насреща при въпроси или нужда от съдействие.