Уебинар на АССП " Excel за счетоводители" – Част I

Уебинар на АССП " Excel за счетоводители"

АССП организира уебинар на тема " Excel за счетоводители" – Част I, който в рамките на 2 астрономически часа ще предостави полезни знания на участниците относно това как да обработват ефективно информационните масиви, които импортират или експортират от и в Excel. 

Темите в обучението са

1. Pivot Table - Pivot Table е инструмент за динамично реорганизиране на данни. Съчетава в себе си множество функционалности, като сортиране и филтриране на данни, групиране и извеждане на междинни обобщения по посочен критерий, поддържа връзки към оригиналния източник на данни, като позволява актуализация на промените във всеки един момент.

2. Функции за извличане на данни (Lookup & Reference Functions): VLOOKUP, INDEX, MATCH, OFFSET - едни от най-полезните функции в Microsoft Excel за обработка на голям обем от данни, които обаче изискват да знаете някои тънкости. В тази тема ще се запознаете с основните предназначения на VLOOKUP, INDEX, MATCH, OFFSET, ще се запознаете със синтаксис и модели на съвпадение, с това как да четете данните и ще получите ценни практически съвети за използването на тези важни функции в Excel.

Времето на провеждане е 20 октомври 2017 (петък), 14:00 – 16:00 часа. 

Цени*:
Цена на участник – 18 лева;
Цена за членове на АССП – 12 лева.

От асоциацията информират, че АССП не е регистрирана по ЗДДС и ДДС няма да бъде начисляван.

Лекторът е Димитринка Вълкова, която е с над 10 годишен професионален опит с MS Excel и VBA (Visual Basic for Applications) за MS Excel. Като лектор разработва специализирани и конкретно насочени учебни програми, в които включва реални примери от практиката, презентации, помощни материали, видео-уроци и тестове, свързани с „Бизнес приложения и анализи с MS Excel” и VBA за MS Excel.

Заявка за участие може да бъде намерена на интернет страницата на АССП в съобщението за предстоящия уебинар.

 Източник: АССП