Вие сте тук

Сайтът на НАП е с обновен и подобрен дизайн

Сайтът на НАП е с обновен и подобрен дизайн

От днес Националната агенция за приходите предлага на своите клиенти обновена версия на Интернет страницата си. Сайтът на Агенцията е преработен след проучване на потребителските предпочитания с цел подобряване на ползваемостта на портала. Новата версия на сайта на НАП вече е достъпна на адрес http://new.nap.bg.

Основните промени в структурата на сайта са обособяването на два основни сектора -  „За бизнеса“ и „За гражданите“. Според приходната администрация тази структура ще позволи на двете големи групи клиенти да получат точно тази информация, която им е необходима, за да изпълняват своите задължения към бюджета коректно. Текстовете и в двата раздела са основно редактирани и преструктурирани, така че информацията, която предоставят, да бъде от максимална полза за потребителите. Добавени са и функционалност за споделяне на новините в социалните мрежи Facebook, Google+ и Twitter.

НАП предоставя възможност на всеки, който е заинтересован и има желание да даде своята оценка и изрази мнението си за обновения сайт на агенцията, да го направи като попълни анонимната анкета или изпрати коментари на електронен адрес prd@nra.bg.


Източник: НАП