Вие сте тук

Д-р Еран Ешхар предлага метод за лечение от COVID-19, приложен с пълен успех върху негови пациенти

Д-р Еран Ешхар

Д-р Еран Ешхар (собственик на българска компания, клиент на Инбаланс) ви предлага метод за лечение от COVID-19, приложен с пълен успех върху негови пациенти.

* Материалът е предоставен от Д-р Еран Ешхар

Ще ви запозная с прост и бърз метод на профилактика и лечение от COVID-19, и други вируси, които се заселват в дихателната система на човек. 

Това лечение не замества другите предпазни мерки за хигиена и изолация, необходими за намаляване на вероятността от заразяване с Коронавируса. 

Процедурата не е заместител на медицински съвет. 

Изложеното трябва да се разглежда само като образователна информация.

Биомедицинските решения са сложни и скъпи и тяхното развитие отнема много време. Вирусът също може да се промени към по-насилствена версия. Така докато много учени търсят ваксина или биологично решение на епидемията, има много по-лесно и бързо решение на тази криза. Решението е буквално под носа им, но по някаква причина те не го използват и позволяват на лидерите и политиците да вземат сурови и разрушителни решения за човечеството и за световните икономики.

Какво е важното откритие тук?

Коронавирусът има слаба точка или връзка, която е обща за повечето вируси на горните дихателни пътища. Въпреки че могат лесно да оцелеят в продължение на седмици при или при температури на замръзване, тези вируси се разтварят за минути, когато са изложени на по-високи температури на въздуха. Много лабораторни изследвания показват, че повечето вируси на горните дихателни пътища, включително 200 различни вида, лесно се разпадат за по-малко от 15 минути при температура 56 градуса по Целзий. Следват проучванията, на които се основава заключението:

http://hindawi.com/journals/av/2011/734690/

http://who.int/csr/sars/survival_2003_05_04/en/

Biomed Environment Sci 2003 септември септември: 16 (3): 246-55

J Med Virol, 23 (3), 297-301 1987 בבמבר 1987

Journal of Virology, февруари 1968 г., ''. 149-154

Човешкото тяло, заразено с вируса, се опитва да направи да се пребори с вируса, като повишава топлината. Но това не винаги е възможно, особено при възрастни и хронично болни. 

Ако ние успеем да повишим температурата на синусите си до 56 градуса достатъчно дълго, за да може вирусът да се разпадне, симптомите и инфекцията ще спрат и епидемията ще приключи.

Методът за самообслужване:

Когато човек е заразен с вируса, той има 2-14 дни, когато вирусите са разположени на най-хладното място в тялото, носните кухини и синусите и едва след това се придвижват към дихателните пътища и белите дробове. Така че можем да се възползваме от тези дни, като използваме външен източник на топлина, за да изложим вирусите на топлина и по този начин да ги унищожим. Можем да загряваме синусовите кухини малко над смъртоносната температура на вируса, защото синусите са разположени само на няколко сантиметра от ноздрата. Това може да се постигне лесно, без повреди или риск, просто чрез вдишване на горещ въздух. Тогава най-студената част на тялото става най-гореща част и в тази враждебна среда вирусите буквално се топят.

Тъй като някои отделни вируси могат да бъдат временно защитени от директен поток горещ въздух от естествени препятствия в синусите, лечението трябва да се повтаря няколко пъти на ден, докато настъпи окончателното унищожаване на всички вируси. 

Ето прост метод за загряване на синусите.

Сешоари може да намерите в почти всеки дом. 

Ето инструкциите:

1. Вземете сешоар и го настройте на средна топлина и средна скорост на въздуха.

2. Свържете специалното тясно приспособление към сешоара, за да намалите изхода на горещия въздух само до тясно, дълго отверстие. В противен случай горещият въздух ще достигне и ще загрее цялото ви лице.

3. Вземете пластмасова бутилка, напълнена с вода и с накрайник отгоре.

4. Вземете малка кърпа и я разстелете леко върху горната устна и бузите и я издърпайте обратно отстрани и зад главата, където ще затегнете двата края с клечка, за да я държите здраво. Кърпата ще предпази устните, бузите и брадичката от силен топлинен удар.

5. Поставете сешоара на 5 см от ноздрите и го включете, като вдишвате дълбоко с носа си. Постепенно се опитайте да се доближите до отвора на ноздрата и да достигнете максималната близост и топлина, която можете да издържите.

6. Поставете часовник пред себе си и измерете 6-7 минути нагряване.

7. На всеки 45 секунди оставете сешоара и излейте вода от бутилката в ноздрите и в носа.

Това е важно за охлаждане на кожата на носа, но също и против дехидратиране и изгаряне на носните кухини и космите. Веднага след това продължете да подавате горещия въздух в носа.

8. Дръжте сешоара под ъгъл, където въздухът може да влезе в ноздрите, но не е насочен към

очите, за да не ги изсушава. Може да се наведете напред с опрени лакти на краката си през цялата процедура.

9. Ако правите това като превенция, повторете тази процедура отново точно след час.

10. Ако подозирате, че сте заразени или е известно, че сте заразени с вируса, повторете тази процедура шест пъти на ден в продължение на няколко дни. След това можете да използвате процедурата веднъж на ден.

Опитът показва, че след едно лечение симптомите значително се облекчават. Тази процедура беше предложена за първи път в книгата „Победи настинката и грипа“. Оттогава методът е успешно тестван в над 55 страни с изключително висок успех.

Моите експерименти:

За да ви спестя притеснения съм направил няколко експеримента.

Първият експеримент беше нагряването на синусите с помощта на съд за кипене на пара. Веднага след като изключих огъня, започнах да вдишвам горещата пара. Измерих температурата на горещия въздух и пара на входа на ноздра и е установих, че е в 45 градуса по Целзий, което е с 12 градуса по-малко от необходимата температура. Опит за повишаване на температурата над 45 градуса предизвика изгаряне на кожата и очите на лицето и беше непоносим.

Във втория експеримент използвах сешоар и измерих температурата на входа на ноздрите. Максималната измерена температура беше 69 градуса, а топлият въздух беше поносим! Най-ниската измерена температура беше 57,5 градуса, което при всички случаи е в смъртоносния диапазон за вирусите.

Проведох клиничен опит с пет пациента и постигнах 100% успех. Всички симптоми изчезнаха след 1-3 дни лечение.

Възрастните хора, които не могат да извършат процедурата сами, ще се нуждаят от помощ от някого. Необходимо е много внимание, за да се избегнат изгаряния на кожата.

Това лечение не замества необходимите физически и хранителни мерки, за увеличаване на способностите на имунната система и за предотвратяване на всякакви заболявания.

Моля, споделете тази информация (оригинал на английски) с всички свои приятели, тъй като може да спаси животи!

Бих се радвал да получавам коментари от всеки, който използва този метод за неговите резултати. Обобщената информация е от съществено значение за благото на цялото човечество.

Моля пишете на имейл на: eshkhar.office@gmail.com

Д-р Еран Ешхар Натуролог - магистър по обществено здраве и медицински науки

(от Медицинския факултет на Еврейския университет в Йерусалим и болница Хадаса)